Sips of Grace

WATER DRINKEN ZAL NOOIT MEER HETZELFDE ZIJN

De smaakmaker voor water

‘Sips of Grace’ is een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker. Smaakvol. Gezond. Overal waar je gaat, pak je je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met de talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten.

Maak kennis met Grace Wie Grace is? Een stijlvolle en charmante dame. Een die perfect weet wat ze wil en altijd recht op haar doel afstevent. Iedereen gaat naar rechts? Dan gaat zij naar links. Ze vertrouwt op haar krachten en talenten. Niks of niemand houdt haar tegen. Grace is zich bewust van haar vrouwelijkheid. En hecht veel belang aan een gezonde levensstijl. Frisdrank of alcohol? Daarvoor bedankt Grace. Want ze kiest resoluut voor fit en monter. Om het beste van zichzelf te geven. Altijd. En om de dame te zijn die ze wil zijn. Zo ziet ‘Sips of Grace’ het levenslicht. Een natuurlijke smaakmaker voor water met tal van voordelen voor lichaam en geest. Lekker. Smaakvol. Gezond. Overal waar Grace gaat of staat, neemt ze haar Sips mee.

Ga voor het allerbeste Wil je net als Grace bruisen van de energie? Dan sluit je geen compromissen. En neem je alleen genoegen met het hoogst haalbare. Met ‘Sips of Grace’ kies je voor lekker en gezond water. Overal waar je gaat, pak je je Sips gemakkelijk mee. Varieer tijdens de dag met de talloze smaakjes. Zo geniet je volop van alle heilzame krachten.

De smaakmaker voor water

  • Sips of Grace sleeve (10 doosjes van 1 smaak) € 8,99
  • Sips of Grace experience box  (6 smaken, van elk 2 doosjes) € 12,50
2

Kies je lievelingssmaak

  • Magical Vision: Frambozen met een subtiele hint van rozenblaadjes geven je water een zachtroze kleur. Ontdek de zwoele smaak en geur, doorspekt met romantiek. Frambozen zijn een krachtig antioxidant: ze versterken je immuniteit. Rozenblaadjes hydrateren je huid.
  • Pure Chemistry: Verse munt met een tikkeltje citroen bezorgt je water een levendige smaak. Laat je neus prikkelen door de opwekkende geur. Munt doet je huid en haar stralen. En verzekert je van een frisse adem. Doe daar nog wat vitamine C bij van de citroen en je bent helemaal klaar voor die energieboost.
  • Simply Divine: Met anijs en zoethout verken je het stoere pad. Laat je meesleuren naar je kindertijd, naar de dropsnoepjes. Maar dan zonder suiker. Een streling voor de tong. Anijs is een sterk antioxidant, werkt rustgevend en verbetert je spijsvertering. Mooi meegenomen.
  • Charming Delight: Met gember en een hint van citroengras kies je voor pittig en krachtig. Dag opgeblazen gevoel, welkom sterke weerstand en strak lichaam. Een aanrader voor maag en darmen.
  • Sweet Victory : Citroen met een vleugje kaneel. Start de dag met deze topper. Of kom ermee tot rust na een lange werkdag. Citroen barst van de vitamine C en is een krachtig antioxidant. Het resultaat? Een zuivere huid, sterk immuunsysteem en tonnen energie. Kaneel verzacht de zure smaak van citroen en remt ontstekingen.
  • Powerful Sensation: Een detox bomvol krachtige ingrediënten: china sencha, kweepeer, druif, moringabladeren, verbenabladeren, moerasspirea, spinazie, spirulina, matcha. De beste manier om je lichaam dagelijks te zuiveren. Op een lekkere en gezonde manier.

Afvallen Alphen aan den Rijn

Thorbeckestraat 1B

2406CM Alphen aan den Rijn

0172 769 033